Ги изненади сите: Познатата пејачка се возеше во автобус!

Пријателите долго ја наговарале да го направи ова и на крај попуштила. Фејсбук денес е преплавен од сликите на младата пејачка Сања Малетиќ к

Пронајдете не на следниве мрежи: