Ги посрамотиле на Фејсбук гостите кои не ја платиле сметката во ресторанот, но не го очекувале ОВОЈ КОМЕНТАР!

Loading...

После овој потег, со кој што ги посрамил гостите кои случајно си заминале без да платат, ресторанот предизвикал бес кај своите муштерии.Еден ресторан во Кардиф, на својата страница на Фејсбук објавил фотографија од едно семејство кое заминало од ресторанот а позади себе оставило неплатена сметка.
„Ова семејство вчера го напушти ресторанот не плаќајќи ја сметката: сигурни сме дека станува збор ’за грешка’ и дека едноставно сте заборавиле да го сторите тоа, па затоа ве молиме утре да се јавите во ресторанот за да ја подмирите сметката. Благодариме“, пишувало покрај објавената фотографија од семејството.Иако некои муштерии го одобриле овој потег на ресторанот, повеќето сепак го осудиле нарекувајќи го ’одвратен’ и колнејќи се дека веќе никогаш нема да јадат таму, пренесува News.com.„Се случува луѓето да погрешат. И јас еднаш морав да се вратам во еден ресторан за да ја платам сметката, затоа што во друштво едноставно заборавив. Не сте воопшто професионални“, им напишала една муштерија.Еден ресторан во Кардиф, на својата страница на Фејсбук објавил фотографија од едно семејство кое заминало од ресторанот а позади себе оставило&nbs

loading...
Loading...