Ги убил 9-годишните браќа, па се самоубил

Џонатан О`Дрискол ги убил своите двајца браќа, 9-годишните близнаци Томас и Патрик, кои денеска беа погребани во Ирска. Дваесет и две годишниот Џонатан од засега непознати причини ги убил браќата со нож, по што избегал.
Полицијата го пронашла неговото мртво тело на петнаесетина километри од местото на злосторството.
Телото на постариот брат, односно убиецот на двете несреќни момчиња, останало во црквата.Дваесет и две годишниот Џонатан од засега непознати причини ги убил браќата со нож, по што избегал.
Полицијата го пронашла неговото мртво т

Пронајдете не на следниве мрежи: