Гинеколог ја силувал за време на преглед!

Loading...

Невина девојка била силувана со несоодветен инструмент30- годишна девојка од Тузла покренала судски спор против Универзитетскиот клинички центар – Тузла поради тоа што, гинекологот каде што отишла да се прегледа ја силувал со медицинските инструменти.
Девојката е високообразована чиј идентитет не се открива, а која за време на прегледот ја загубила невиноста, поради што сега има трауми.
Гинекологот несеризоно ја сфатил кога кажала дека е невина и употребил несоодветен инструмент, со што и ја одземал невиноста.30- годишна девојка од Тузла покренала судски спор против Универзитетскиот клинички центар – Тузла поради тоа што, гинекологот каде што отишла да с

loading...
Loading...