Гневен гласач им порача на политичарите: „Кога веќе ме еб***…“

Loading...

Речиси и да нема избори, локални или парламентарни, а на изборните ливчиња да не се прочита сѐ и сешто.Така беше и на изборите во Хрватска, а како што пренесува Индекс.хр, најдобрата шега оваа година доаѓа од Сплит.
Кога се пребројувале гласачките ливчиња на едно гласачко место во тој град, членовите на одборот на ливчето пронашле залепен кондом.
„Кога веќе ме еб***, ве молам… Користете заштита“ – напишал досетливиот гласач околу кондомот.Така беше и на изборите во Хрватска, а како што пренесува Индекс.хр, најдобрата шега оваа година доаѓа од Сплит.
Кога се пребројувале гласа

loading...