ГО ДАВАЛЕ СВОЕТО ЃУБРЕ НА ЖРТВИТЕ: Еве како завршил дел од хуманитарната помош која ја донирале граѓаните!

Вреќите со облека и останата хуманитарна помош која граѓаните од Ново Сараево несебично ја носеле минатите денови, завршиле на улица како едно големо ѓубре!На улицата Енвер Шеховиќ во Ново Сараево е направена многу лоша фотографија.
Вреќи со облека и останата хуманитарна помош која граѓаните од Ново Сараево ги донеле претходните денови во Црвениот крст биле фрлени една на друга и оставени на улица.
Станарите кои живеат во соседството се згрозени од тоа што го гледаат секој ден, а тврдат и дека пред неколку дена имало оставени многу работи, но бидејќи биле оставени туку-така на улицата доста од работи се земени.
Точно е дека од Црвениот крст апелираат повеќе да не се носи повеќе облека!На улицата Енвер Шеховиќ во Ново Сараево е направена многу лоша фотографија.
Вреќи со облека и останата хуманитарна помош која граѓаните од

Пронајдете не на следниве мрежи: