Го интересирале ЛЕШЕВИ, ИМПОТЕНЦИЈА И ФИЛМОВИ ЗА ВОЗРАСНИ: За ова пребарувал монструмот Драган Ѓуриќ по убиството на Тијана

Aдвокатот на семејството Јуриќ, Миро Оровиќ нагласил дека на Тијана и е одземена невиноста и дека станува збор за незапаметено злосторство, чија пресуда ќе се користи подоцна во слични предмети.Касапот Драган Ѓуриќ (35) од Сурчин кој во јули минатата година ја уби Тијана Јуриќ (15) во Бајмок после извршеното убиство на Интернет пребарувал наслови: „Колку време треба за да се распадне телото“, „Најдобри порно филмови“, „Проблеми со потенција кај млади“ и слично.
– Виновниот од чиста мира ја удрил Тијана со автомобилот, ја силувал и потоа ја убил. Во каква состојба бил Ѓуриќ говори и податокот дека после извршеното убиство по интернет пребарувал наслови како следните: „Колку време треба за да се распадне телото“, „Најдобри порно филмови“, „Проблеми со потенција кај млади“ и слично. Потиштен рече дека му е „жал“ – изјави денес во својата завршна реченица на судењето во Суботица адвокатот на семејството Јуриќ, Миро Оровиќ.

 

Како што пренесува „Naše novine“, тој нагласил дека на Тијана и е одземена невиноста и дека станува збор за незапаметен злочин чија пресуда ќе се користи и подоцна во слични предмети.
Кога Ѓуриќ го прашале дали има нешто да додаде, тој со тивок, скоро растреперен глас одговорил: „Немам ништо“.
Oва е местото каде монструмот Драган, ја закопал младата Тијана!
Пресудата во постапката против Ѓуриќ, кој е осомничен за тешко убиство и обид за силување на Тијана Јуриќ, ќе биде изречена во понеделник на 15 јуни. Касапот Драган Ѓуриќ (35) од Сурчин кој во јули минатата година ја уби Тијана Јуриќ (15) во Бајмок после извршеното убиство на Интернет пребарувал

Пронајдете не на следниве мрежи: