Го исмејаа Миле Китиќ во светски познатиот “Huffington post”

Loading...

Српскиот фолк пејач Миле Китиќ се појави во еден од натписите на популарниот интернет сајт „Хафингтон пост“, но не поради својата музичка кариера туку поради неговиот лош изглед.Српскиот фолк пејач Миле Китиќ се појави во еден од натписите на популарниот интернет сајт „Хафингтон пост“, но не поради својата музичка кариера туку поради неговиот лош изглед.
„Хафингтон пост“ токму него го зема за еден од примерите во написот „Десет знаци дека не се однесувате согласно со годините“.
Фотографијата на Китиќ, како што пренесува српски „Блиц“ завршила како приказ на негативен пример во текстот, а описот гласел: „Кога 80-годишник си ја фарба косата во црно, тоа никогаш не изгледа добро“.

Китиќ е познат кој како лице кое не посветува внимание на своите години кога станува збор за облеката.Српскиот фолк пејач Миле Китиќ се појави во еден од натписите на популарниот интернет сајт „Хафингтон пост“, но не поради својата

loading...
Loading...