Го исмевале бидејќи ја пуштал косата, а потоа на сите „ИМ ЈА ЗАТВОРИ УСТАТА“ и го направи ОВА!

Од својата шеста година, Кристијан ја пуштал својата руса коса. Неколку години подоцна, кога косата му пораснала до половина грб, тој направил нешто фантастично што ќе ве воодушеви.Пред две и пол години, тогаш шестгодишниот Кристијан Мекфилами од Флорида, на телевизија видел една емисија која во него ја разбудила човечноста, каква што малку возрасни луѓе ја имаат, а не пак едно дете, пишува Daily Mail.
Имено, тој видел емисија за една детска болница во која биле прикажани страдањата на деца болни од рак, кои поради хемотерапијата останале без коса и морале да носат перики.

Тогаш, Кристијан сам донел одлука да почне да ја пушта својата коса, се` додека не порасне доволно за од неа да може да се направи перика.
Врсниците во училиште му се потсмевале дека е „русокоса“. Непознати луѓе на улица биле убедени дека е девојче.Иако сето тоа тешко му паѓало на малиот Кристијан, тој храбро останал упорен во својата намера.
Две и пол години подоцна, кога неговата коса пораснала до половина грб,сега осумгодишниот Кристијан конечно ја скратил.

Неговите прекрасни долги руси влакна сигурно ќе ја красат главата на едно или дури две девојчиња кои немале таква среќа да растат здраво и весело како Кристијан. А, храбриот Кристијан никој повеќе нема да смее да му се потсмева дека е девојче.Пред две и пол години, тогаш шестгодишниот Кристијан Мекфилами од Флорида, на телевизија видел една емисија која во него ја разбудила човечноста, к

Пронајдете не на следниве мрежи: