Го испразнила цел клуб: Наместо со парфем се испрскала со солзавец!

Loading...

Девојка од Германија го испразнила ноќниот клуб кога сакала да се освежи во тоалетот.Таа наместо со парфем, се испрскала со солзавец.
Неименувата девојка која имала околу 20 години била излезена со своите другарки во некој клуб во Вурцбург. Додека се шминкале и освежувале таа наместо да го извади парфемот извадила солзавец која нејзината другарка го носела за самоодбрана.
Не ни погледнала, туку веднаш си прснала под пазувите, а целиот епилог бил кога потоа целиот клуб морал да биде евакуиран.
Германската штампа наведува дека солзавецот бил „доволно силен“ за да истера поголема група на луѓе, а дека „намирисаната“ девојка и нејзините другарки биле со повредени очи бидејќи биле најблиску до неа во моментот кога се испрскала.Таа наместо со парфем, се испрскала со солзавец.
Неименувата девојка која имала околу 20 години била излезена со своите другарки во некој к

loading...
Loading...