Го изневерила момчето со двајца, а тој и се одмаздил на ОРИГИНАЛЕН начин

Loading...

Писмото на војникот во кое тој на фин начин го возвраќа ударот поради неверство, стана вистински хит на Интернет и наиде на позитивни коментари од читателите.Имено, еден американски маринец бил преместен во Авганистан, а додека војувал примил писмо од својата девојка.
Во писмото таа му објаснила дека спиела со две момчиња сосека бил отсутен и дека сака да ја раскине врската. Исто така напишала дека си ги сака фотографиите назад.
Маринецот го направил она што секое досетливо момче би го направило. Почнал од своите другари војници да бара фотографии од жени кои на нив веќе не им биле потребни.
Кога ги собрал, и ги испратил на веќе бившата девојка. На фотографиите имало девојки облечени и соблечени. Во писмото напишал:
„Не се сеќавам која си ти, те молам земи ја својата слика, а останатите врати ми ги назад.“
Не се знае колку оваа приказна е вистинита, но сигурно е еден оригинален начин како момчињата можат да се осветат на неверната девојка…Имено, еден американски маринец бил преместен во Авганистан, а додека војувал примил писмо од својата девојка.
Во писмото таа му објаснила

loading...
Loading...