Го користеле како животно за приплод- Маж зачнал 500 бебиња

Loading...

По Првата светска војна, поголемиот дел од мажите во Британија или загинале или се вратиле дома со психички трауми, ранети.. во земјата се создале огромен број на жени кој сакале потомство а неможеле да зачнат. Решението го нашла докторката Хелена Рајт и човек кој засега е познат само под името Дерек.Хелен сакала да им помогне на жените и на својата земја па барала маж кој ќе е атрактивен и здрав за да ги оплоди жените – тогаш немало вештачко оплодување па работите оделе по природен пат – односно жените имале сексуални односи со Дерек. Според информациите Дерек бил аристократ, прилично слободен за свое време и со огромен апетит за секс, па со задоволство ја прифатил понудата на докторката.
Процедурата била следна… жените се пријавувале, Дерек одел на еден состанок со нив. брзо ги опиштал и имале секс. Ако зачнат зачнат, ако не нема втор обид за да не се остави можност за емоционална поврзаност. Но зачнувањето на Дерек изгледа не му одело тешко. Според информациите од 1917 до 1950 година тој е татко на над 500 деца, а дали некоја жена забременила дознавал од телеграмите на докторката.
Сопрузите на жените можеле да се запознаат со Дерек ако сакаат, но разбирливо никој не сакал.
Дерек, кој се опишувал себе си како опседнат со сексот и со потребата да биде корисен, по погубувањето на помладиот брат во војната, имал над 6 деца вон проектот – но само 3 во неговиот брак. тој дури и имал свое острово со харем, а неговата сопруга неможејќи да се снајде со неговиот сексуален апетит се согласила тој на овој начин да се испразни и да и помогне на земјата воедно.
Докторката исто така имала слободен сексуален живот што било прилично скандално за тоа време, но и денес. Живеела во слободен брак а таа и сопругот имале многу љубовници на страна. Никој не ја пријавил докторката за проектот, напротив и биле благодарни – сепак одредени лекари го поставија прашањето – колку од овие деца стапиле во брак и имаат и свои деца незнаејќи дека се со иста крв?
Извор: mkd-news.comХелен сакала да им помогне на жените и на својата земја па барала маж кој ќе е атрактивен и здрав за да ги оплоди жени

loading...
Loading...