Го криеле ова семе од нас 100 години бидејќи може да излечи рак за само неколку дена!

Loading...

Најстрашната болест на нашето време е секако ракот. Многу истражувања и милиони долари се трошат со надеж да се пронајде лек за оваа ужасна болест. Колку што знаеме, напредок сеуште нема. Од друга страна, статистиката покажува дека канцерот е една од најпрофитабилните болести за фармацевтската индустрија.Во добата на интернетот, можеме да видиме бројни приказни на луѓе кои го излечиле ракот на потполно природен начин, без хемотерапии и зрачења.
Од тоа можеме да заклучиме дека вистинското прашање е колку ние навистина знаеме за канцерот и што не ни е кажано. Фармацевтските компании едноставно не сакаат да го ризикуваат губитоокот на толкави средства.
Во тој контекст, истражувањето што го спровел Универзитетот во Кентаки во врска со ефектите кои семето на грозјето ги има за лечењето на ракот имало ветувачки резултати.
Медицинските стручњаци откриле дека семето на грозјето ги убива и до 80% канцерогените ќелии.
Оваа студија е објавена во магазинот на Америчката асоцијација за истражување на канцерот и достапна е за сите.
Постои уште огромен број на студии покрај овие кои ја пронајдоа природната супстанца која може да помогне во борбата со ракот, меѓутоа сеуште не постои 100% ефикасен лек за канцер, а милиони луѓе секојдневно умираат од оваа ужасна болест.Во добата на интернетот, можеме да видиме бројни приказни на луѓе кои го излечиле ракот на потполно природен начин, без хемотерапии и зрачења.

loading...