Го миела лицето шест месеци со минерална вода и добила неверојтни резултати

Кога е негата на лицето во прашање, сите обрнуваме големо внимание за сјајна и мека кожа. Токму од таа причина, девојка од Лондон се решила да испроба нешто ново.Таа си го миела лицето со минерална вода. Таа вели дека користела минрална вода по сите препарати кои ги користела против акни, а не и помогнале. По шест месеци, вели дека акните исчезнале и веќе нема проблеми со кожата.
 
Секако, сите сме различни и она што одговара на еден тип на кожа, не значи дека ќе одговара и на друг, но вреди да се проба.Таа си го миела лицето со минерална вода. Таа вели дека користела минрална вода по сите препарати кои ги користела против акни, а не и помогнале.

Пронајдете не на следниве мрежи: