ГО ПОБЕДИЛ НАЈСМРТОНОСНИОТ ВИД НА РАК: Се излечив со помош на евтин лек за кој случајно дознав!

Loading...

Ја одбил операцијата, после зрачењето без операција цели 5 години користи лек, за кој случајно дознал во весниците. Малку се оние приказни за евтини и достапни лекови или за успешно излекување на канцерогните заболувања ширум светот, тие ретко се појавуваат во медиумте, како на медицинско-фармацевтските лобија да не им одговара луѓето да се здрави.Активисти на здружение „Акција на граѓани“ од Зеница, направиле видео со една позитивна приказна за тоа како Селимовиќ се излекувал од рак кој му ја зафатил левата страна на белите дробови, со големина од 5 сантиметри.
За потсетување тоа е еден од најсмртоносните видови на рак. Неговата порка е кратка и јасна: „Не губете надеж“.
Ако сте загрижени поради тоа што на вам или на вашите блиски им е дијагностициран рак, погледнете го видеото… Можеби ќе дојдете до корисни информации.

Активисти на здружение „Акција на граѓани“ од Зеница, направиле видео со една позитивна приказна за тоа како Селимовиќ се излекувал од

loading...
Loading...