Го помните ова мало слатко девојче? Поглднете како изгледа денес!

Loading...

Во рекламата „Купувајте македонски производи со сонце“, главна улога имаше едно мало и слатко девојченце. Од моментот кога беше снимена рекламата поминаа цели 17 години, а девојчето денеска порасна во вистинска дама, се омажи и стана водителка.И сигурно веќе нагодувате за кого станува збор, а некои можеби веќе ја препознавте. Станува збор за младата водителка Криси Тимовска која неколку сезони е домаќинка на емисијата „Фолк естрада“ која се емитува на телевизија Сител.
Погледнете  како  изгледа таа денес:

 И сигурно веќе нагодувате за кого станува збор, а некои можеби веќе ја препознавте. Станува збор за младата водителка Криси Тимовска која неколку с

loading...