Го продава својот тестис за 35 илјади долари

Loading...

Некои луѓе навистина немаат граници и се обидуваат на секој можен начин да заработат…Така, Марк Парк планира да го продаде својот тестис за 35 илјади долари. Притоа, Марк ќе се појави во емисијата “Extreme Cheapskates” и ќе ја раскаже својата приказна.
Тој изјавил дека неговиот тестис ќе биде заменет со вештачки и дека за тој експеримент ќе добие голема сума на пари, осносно 35 илјади долари. Марк е познат како голем штедач, а за тоа сведочи и податокот дека Марк постојано ја носи болничката облека што ја добил за време на тестирањата, па дури и на работа.
-Возбуден сум од се ова. Ваков експеримент никогаш не е вршен врз луѓе и животни, а за него се добива по пет илјади долари неделно, па зошто да не го направам тоа, изјавил Марк.
Ова не е прв пат овој американец да учествува во вакви екстремни експерименти, а неговите пријатели останале шокирани од одлуката на Марк да се подложи на вакво тестирање.Така, Марк Парк планира да го продаде својот тестис за 35 илјади долари. Притоа, Марк ќе се појави во емисијата “Extreme Cheapskates” и ќе ја раска

loading...
Loading...