Го расплакаа цел свет: Се фрлиле заедно во смрт бидејќи не сакале никому да бидат товар!

Loading...

Нераздвоен стар пар, Гленус (88) и Роустон Смит(91) скокнале заедно во смрт од втор кат на зградата во која живееле и притоа оставиле емотивна порака во која пишувало дека тоа било „најдобриот начин“ бидејќи не сакале на никому да му претставуваат товар.До нивната трагична одлука дошле поради фактот дека не можеле повеќе да се грижат едни за други, а на одвоен живот не биле подготвени.
Гленус и Роустон Смит од Боурнемоута скокнале од прозорот во својата спална соба и заедно се фрлиле во смрт! Повредите биле претешки, и не можеле никако да се спасат.

При текот на истрагата полицијата наишла на порака која овој брачен пар ја напишал и оставил во кујната на која пишувало Простете дечки. Ова е најдобриот начин. Преголема е болката“
И двајцата имале доста здравствени проблеми, а не сакале да живеат во дом.
Во брак биле 67 години, многу се сакале и не можеле да живеат еден без друг.
До нивната трагична одлука дошле поради фактот дека не можеле повеќе да се грижат едни за други, а на одвоен живот не биле подготвени.
Глен

loading...
Loading...