Го шпионирате ли партнерот преку мобилниот телефон? Еве што вели праксата

Loading...

Освен шпионирање на Фејсбук, популарно е и „истражувањето“ по мобилниот телефон на партнерот.Секој пети маж и една четвртина од жените редовно го проверуваат мобилниот телефон на партнерот, а најпопуларно е читањето пораки и гледањето фотографии, открило холандско истражување, спроведено на околу 13.000 луѓе.
И додека повеќето луѓе  го прават тоа од чиста љубопитност, 12 проценти од нив настојуваат преку шпионирање да го фатат партнерот во лага. Токму мобилниот телефон е средството со кое најчестосе утврдува лажењето или неверството на партнерот.  Дури 71 % од жените така дошле до потребните докази, како и 50 % од мажите.
„Оние кои шпионираат често се сметаат за параноични, но во голем број случаи нивниот сомнеж се покажал како оправдан“, заклучиле експертите.Секој пети маж и една четвртина од жените редовно го проверуваат мобилниот телефон на партнерот, а најпопуларно е читањето пораки и гледањето фотог

loading...
Loading...