Го ставил ОВОЈ статус на Фејсбук па и пресудил на својата девојка!

Немања Вичентијевиќ од Забен поток кој е осомничен на 9 март за убиство на Душанка Адрејевиќ, на социјалната мрежа Фејсбук напишал статус само неколку часа пред да и пресуди на својата девојка.На нивниот заеднички профил на Фејсбук, Немања Вичентијевиќ, осомничен за убиство на својата девојка Душанка Андрејевиќ напишал „Лагата  неправдата го убиваат човекот“.
Сеуште не е утврдено што му претходело на ваквиот коментар а под статусот се појавиле и доста лоши реченици од познаниците и пријателите на починатата Душанка, кои го повикувале на линч.
Погледнете…

 

 На нивниот заеднички профил на Фејсбук, Немања Вичентијевиќ, осомничен за убиство на својата девојка Душанка Андрејевиќ напишал „Лагата 

Пронајдете не на следниве мрежи: