Го украл мртвото тело на неговата девојка за да биде со него?

Loading...

Еден човек до тој степен ја сакал девојката, што ја откопал и го зел мртвото тело за таа засекогаш да биде покрај него – барем на овој начин се прошири веста по интернетот.Корисникот BoiledEggs, на мрежата Reddit прикачил морничава фотографија на која се гледа едно момче, а зад него женско тело кое наликува на труп. 
Тој напишал: „Тип од Калифорнија го украл телото на девојката од мртовечницата и ја споделил сликата на социјалните мрежи“.
Не е изненадувачки фактот што фотографијата за кратко време стана вистински хит на интернет.
Но, за ситуацијата да биде полоша, девојката на задното седиште не е човечко суштество, туку најобична кукла која се употребува како реквизит.
Дечкото на сликата е асистент на еден продуцент и веднаш изјави дека неговиот пријател ја поставил сликата без негова дозвола.Корисникот BoiledEggs, на мрежата Reddit прикачил морничава фотографија на која се гледа едно момче, а зад него женско тело кое наликува на труп.&n

loading...
Loading...