ГО ЗАГЛАВИЛЕ НА ПАРКИНГ: Стави само ЛЕТВА под гумата – и ја покажа МАГИЈАТА на физиката!

Loading...

За овој трик неопходно е да сте добар физичар, но и добар физички.Дали ви се случило да ве заградат на паркинг. така што никако не можете да излезете? Ако не ви се случило досега, верувајте ни дека не е нималку пријатно.
Херојот во оваа приказна го снајде тава мака и сите мислеа дека нема спас, и ќе мора да го почека возачот на другиот автомобил да се појави и да го помести истиот. Но, мајсторот на сите им покажа како се користи знаењето од физика за една дрвена летва.
За овој трик неопходно е да сте добар физичар, но и добар физички.
На следната страна погледнете како се снајде:

Дали ви се случило да ве заградат на паркинг. така што никако не можете да излезете? Ако не ви се случило досега, верувајте ни дека не е нималку пр

loading...