Го заклучи бебето во шкавче за слободно да си плива во базен

Loading...

Кинеска двојка од Џјанјанг си го оставила детето во шкафче и тргнала во базен. Го оставиле бидејќи не сакале да платат за детското катче во склоп на рекреативниот центар.Детенцето старо околу една годинка почнало да плаче, а член на персоналот кој го видел семејството како го остава за среќа лесно ги пронашол за да го отклучат.
Персоналот го отворил шкафчето во соблекувалната, амајкаму го зела во рацете пред очите на многумина збунети набљудувачи.
 
Кинеска двојка од Џјанјанг си го оставила детето во шкафче и тргнала во базен. Го оставиле бидејќи не сакале да платат за детското катче во склоп н

loading...