ГО ЗАПАЛИ ТВИТЕР: Исплашеното лице на ова дете го освои светот!

Вистинската побарувачка за оваа фотографија настана тогаш, кога некој објави дека целиот настан се случил на овогодинешниот Гластонбери фестивал.Фотографијата за која зборуваат социјалните мрежи, а на која се гледа згрозениот израз на дете кое случајно се загледало во гол старец, стана вистински хит на интернет!
Сепак, оваа фотографија е снимена многу одамна – стара е најмалку четири години. Но и покрај тоа, таа се ретвитува во огромен број.Фотографијата за која зборуваат социјалните мрежи, а на која се гледа згрозениот израз на дете кое случајно се загледало во гол старец, стана висти

Пронајдете не на следниве мрежи: