Го збуни интернетот со трик-фотка која и вие би можеле лесно да ја направите

Loading...

Децата обично личат на своите родители, а тоа е една од оние животни вистини кои никогаш не изненадуваат. Но, некои и од тоа прават и сензација на интернет.Токму тоа го сторила и една девојка.
Непозната девојка неодамна на Игмур објави фотпографија од својата мајка и себе, 25 години подоцна и убедливо ги изненади сите.
Идентични се.
Дали е тоа само моќен мајчински ген, експериментално клонирање или патување низ времето, проценете сами.

Токму тоа го сторила и една девојка.
Непозната девојка неодамна на Игмур објави фотпографија од својата мајка и себе, 25 години подоцна и у

loading...
Loading...