Гоца Тржан цела минута се бакнувала со сопругот во емисија во живо

Loading...

Пејачката Гоца Тржан и нејзиниот сопруг Раша Новаковиќ ја отворија новата сезона на емисијата „Амиџи шоу“ на ТВ Пинк на мошне провокативен начин, правејќи нешто несекојдневно барем кога се нашите простори во прашање.Тие двајца добиле задача да се бакнуваат на „француски“ начин и тоа шеесет секунди пред камерите! Амиџиќ во негов стил ја коментирал сцената со шеговити коментари.
Гоца пред да почне со бакнувањето го извадила карминот коментирајќи дека поголем број мажи кои таа ги познава не сакаат да се бакнуваат со жена која е нашминкана, на што сопругот заклучил дека можеби токму тоа е причината што девојките седат сами во диско.Тие двајца добиле задача да се бакнуваат на „француски“ начин и тоа шеесет секунди пред камерите! Амиџиќ во негов стил ја коментирал сц

loading...