Гоца Тржан: „На следниот настап ќе играм стриптиз!“

Loading...

Гоца Тржан по еден одличен настап понесена од добрата атмосфера изјавила дека нејзиниот следен настап ќе биде еден од најспектакуларните досега. Таа најавила дека ќе изведе стриптиз.Следниот пат кога ќе пеам тука, ќе изведам стриптиз, рекла Гоца, која во моментов подготвува нов материјал.
Таа најавува две нови песни, за кои вели дека се автобиографски.
А дали Гоца ќе остане на ветеното, останува да видиме.Следниот пат кога ќе пеам тука, ќе изведам стриптиз, рекла Гоца, која во моментов подготвува нов материјал.
Таа најавува две нови песни, за

loading...
Loading...