Гоца Тржан очекува бебе, погодете од кој!

Loading...

Српската поп пејачка Гоца Тржан, е по втор пат трудна, за новиот број на списанието „Hello“, изјавила дека со 14 годинишното помладото момче Радован Новаковиќ, очекува дете.
Покрај тоа таа изјавила дека живее заедно со него и планира дете. Таа од претходниот брак до Иван Маринковиќ има веќе една ќерка.

 Српската поп пејачка Гоца Тржан, е по втор пат трудна, за новиот број на списанието „He

loading...
Loading...