Гоца Тржан преплашена, мајка и итно пренесена во болница

Loading...

Мајката на пејачката Гоца Тржан доживеала инфаркт , откако била итно пренесена во болница каде и бил вграден стент.Роса Тржан имала повеќе стресови кои и ја предизвикале оваа состојба. 
 
Имено, како што се зборува, за сето тоа допринело  учеството на нејзиниот поранешен зет Иван Маринковиќ во реалното шоу „Парови“ каде во последните неколку дена многу често зборува за Гоца и нивниот однос, како и причините поради кои се разделиле. Роса Тржан имала повеќе стресови кои и ја предизвикале оваа состојба. 
 
Имено, како што се зборува, за сето то

loading...
Loading...