Гоче: Беласица ми лежи во срцето

Македонскиот репрезентативец Горан Пандев одговараше на прашања на фановите на македонската фудбалска репрезентација.Ви презентираме дел од прашањата поставени од фановите…
-До каде ќе стигне Наполи во Лигата на Шампионите?
„Мислам дека Наполи оваа сезона добро се засили, сепак ќе ни треба време добро да се уиграме, се надеваме на што е можно подолг престој во Лигата на Шампионите“.
-Каде би сакал Горан Пандев да ја заврши својата фудбалска кариера?
„Мојата желба беше да ја завршам кариерата во Македонија, сепак, треба уште да се размисли околу тоа, знаеме како стои нашата лига, имам уште договор со Наполи, во срцето ми лежи Беласица, но знаеме во каква ситуација е клубот…“ беше одговорот на Горан Пандев.
Сево ова беше организирано од страна на Фудбалската Федерација на Македонија преку официјалната Фејсбук фан страна на нашата национална фудбалска репрезентација.Ви презентираме дел од прашањата поставени од фановите…
-До каде ќе стигне Напо

Пронајдете не на следниве мрежи: