Гоце Тодоровски: Ако нашите сограѓани Албанци со 20% го побараа ова, замислете што ќе побараа да беа 40%

Loading...

Свое обраќање вечерва на собирот организиран од граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА имаше и актерот Гоце Тодоровски.-Браќа Македонци, само едно ќе кажам што цело време ми стои во главата. Нашите сограѓани Албанци со 20%, а незнам дали се 20%, ќе видиме, побараа да бидеме „фифти- фифти“, 50-50. Замислете да беа 40%, што ќе побараа тогаш. Како не им е срам, навистина, како не им е срам, со 20% сакаат да бидат со нас рамноправни во најбезобразните идеи нивни. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА, порача Тодоровски.-Браќа Македонци, само едно ќе кажам што цело време ми стои во главата. Нашите сограѓани Албанци со 20%, а незнам дали се 20%, ќе видиме, побараа д

loading...