Гога призна: Сегашниот дечко толку многу не ме рецкаше што во тој момент ми застана здивот!

Loading...

Српската пејачка Гога Секулиќ ужива во врската со Урош Домановиќ, но открива дека на почетокот не било се така сјајно.„Се вљубив пред летото. Летото беше прекрасно, го поминав со него. Го запознав во едно кафуле во Цирих, па го видов на аеродромот, каде се стаписав. Некој би рекол дека ќе биде авантура, но ете..“, изјави Гога во емисијата „Магазин ин“, и објасни како се случи првата средба.
„Авионот доцнеше 4-5 часа, јас го видов, тој си помина. Си помислив дали го знам од медиумите, бидејќи е спортист… Ми застана здивот и тогаш го погледнав. Не се поздравивме до подоцна во авионот. Тогаш го прашав дали му треба превоз, а тој рече не, ме чека татко ми. Ме откачи. Тогаш и се јавив на сестра ми во Цирих да ми го најде неговиот број, јас прва му се јавив, тој ме покани на пијачка, излеговме…“, раскажува српската пејачка.„Се вљубив пред летото. Летото беше прекрасно, го поминав со него. Го запознав во едно кафуле во Цирих, па го видов на аеродромот, каде се ст

loading...