Гога Секулиќ ја провоцира свекрвата: Сама направи помен на нејзиниот сопруг

Loading...

Српската пејачка Гога Секулќ пред неколку дена се врати од едномесечната турнеја низ САД за да го одржи шестмесечниот помен на нејзиниот сопруг Игор Рамовиќ.Српската пејачка Гога Секулќ пред неколку дена се врати од едномесечната турнеја низ САД за да го одржи шестмесечниот помен на нејзиниот сопруг Игор Рамовиќ.
Пејачката поменот го одржа заедно со најблиските пријатели, но без родителите на Игор.

„Знаете дека не разговарам со родителите на Игор, но од неговите пријатели слушнав дека неговата мајка уште минатата недела на неговиот гроб направила помен. Јас сум единствена која го одржува неговиот гроб кога сум во Србија, а кога не сум тука имам пријатели кои ги задолжив да се грижат за тоа. Ги повикав најблиските пријатели да го одбележиме овој датум и да се потсетиме на Игор“, изјави Гога за српски „Ало“.

 

Очигледно е дека војната помеѓу Гога и свекрвата и понатаму продолжува, за нивната средба на суд прочитајте на следниот ЛИНК
Гога и Игор се венчаа минатата година , а таа го изгуби сопругот по само два месеци брак.
 Српската пејачка Гога Секулќ пред неколку дена се врати од едномесечната турнеја низ САД за да го одржи шестмесечниот помен на нејзиниот сопруг Иго

loading...
Loading...