Гога Секулиќ објави фотографија со нејзината мајка

Loading...

Иако Гога Секулиќ постојано е активна на социјалните мрежи, сепак приватноста ја чува само за себе.Меѓутоа, овој пат изненадл со фотографија од својата мајка која ја објавила на својот Инстаграм профил.
-Мојата убава мајка – напишала Гога, а комлиментите не престанувале да пристигаат.
Меѓутоа, овој пат изненадл со фотографија од својата мајка која ја објавила на својот Инстаграм профил.
-Мојата убава мајка – напишала Гога

loading...