Голем пожар во Куманово

Loading...

Голем пожар во моментов гори во Куманово, а според нашите информации пожарот зафатил дел од имотно правниот општински сектор на општината Куманово, додека во подземјето на овој објект се наоѓа и познат кумановски ресторан.Повеќе информации очекувајте наскоро…
 
Повеќе информации очекувајте наскоро…
 

loading...