Голем пожар во населбата Кисела Вода, се запали сервис за автомобили и плац за градежни работи

Loading...

Голем пожар вчера се случи во населбата Кисела Вода на булеварот Борис Трајковски каде што се запалил сервис за автомобили како и плац за градежен материјал кој бил веднаш до сервисот.Од против пожарната единица во Скопје за КУРИР информираат дека е причинета само материјална штета и нема повредени лица, а во моментов нивни екипи работат на расчистување на теренот.
Во гаснењето на пожарот учествувале 8 пожарникарски возила и 12 пожарникари.Од против пожарната единица во Скопје за КУРИР информираат дека е причинета само материјална штета и нема повредени лица, а во моментов нивни екипи

loading...