Голем пожар во стан во Кисела Вода

Loading...

Голем пожар во стан во Кисела Вода  Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА.
Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ“ и во моментот на местото се испратени екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје.  Пожар избувнал во стан во близина на „Пелагонија“ во општина Кисела Вода, јавува МИА.
Пожарот е на улицата „Томе Томшиќ&l

loading...
Loading...