ГОЛЕМА АКЦИЈА НА МВР – Полицијата апсеше цела ноќ!

Loading...

Неофицијално, уапсени се повеќе лица и запленета е поголема количина дрога.Голема полициска акција се одвивала во текот на ноќта на повеќе локации во Македонија. Акцијата која полицијата ја водела под оперативното име „Брана“ била насочена кон наркодилери.
Неофицијално, уапсени се повеќе лица и запленета е поголема количина дрога.
Од МВР потврдуваат дека се спроведувала полициска акција но не откриваат повеќе детали во моментов. Нив ги најавуваат во текот на денот.Голема полициска акција се одвивала во текот на ноќта на повеќе локации во Македонија. Акцијата која полицијата ја водела под оперативното име &bdq

loading...