Голема трагедија: Две најдобри другарки отидоа заедно во смрт

Loading...

Најдобрите другарки Јелена Бајт (16) и Зорана Хорнјак (14) загинаа во сообраќајна несреќа која вчера наутро се случила во Жабље. Во несреќата со по

loading...
Loading...