Голема трагедија го потресе светот: Сестричка го застрела своето двегодишно братче

Loading...

Трагедија во Америка…Според полицискиот извештај девојчето ја нашла пушката на таткото во домот и ја вперила кон братчето. Куршумот го погодило детето во стомакот, кое веднаш било пренесено во болница, но за жал, лекарите не успеале да го спасат.
Кога девојчето ја земало пушката таа не била наполнета. Како на детенцето му пошло од рака да го премести патронот од магацинот во цевката останува нејасно.Според полицискиот извештај девојчето ја нашла пушката на таткото во домот и ја вперила кон братчето. Куршумот го погодило детето во стомакот, кое

loading...
Loading...