ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ: Град со големина на орев го погоди Ваљево!

Вчера, околу 15 часот, големо невреме го погоди српскиот град Ваљево.Град со големина на орев непрекинато паѓал повеќе од 15 минути.
Допрва ќе се утврдува колкава е штетата, особено во земјоделието.
 После големите жештини, за денес се најавени дождови и грмежи.Град со големина на орев непрекинато паѓал повеќе од 15 минути.
Допрва ќе се утврдува колкава е штетата, особено во земјоделието.
&

Пронајдете не на следниве мрежи: