ГОЛЕМО СРЦЕ: Овие македонски пејачи ќе му помогнат на Марко Чаласан!

Loading...

Марко Чаласан, 16-годишното чудо од дете, се соочи со најтешките животни моменти. Неговата мајка почина по битката со ракот, а тој сега живее сам, со оглед на тоа дека таа беше самохран родител.За вештините и подвизите на Марко сторија направи дури и CNN, а за него знае целиот свет.
На македонската гордост која доживува тешка судбина, помош му ветија повеќе естрадни личности.
Меѓу нив се најде Панчо од ДНК и Елена Ристеска.
За вештините и подвизите на Марко сторија направи дури и CNN, а за него знае целиот свет.
На македонската гордост која доживува тешка судби

loading...