Горан Пандев ќе биде суспендиран?!

Македонскиот фудбалер Горан Пандев може да се соочи до потешкотии кои предвидуваат можна суспензија пред почетокот на новата сезона во Серија А. По цели 4 години Врховниот суд на Италија одлучи повторно да го отвори случајот со спорот на нашиот фудбалер со Лацио. 
 Според „Газета дело спорт” Врховниот суд, одеднаш и без никаква најава одлучил да ја укине одлуката на судот од Милано, според која Пандев во 2009 година си замина од Лацио во Интер како слободен фудбалер и побарал повторно отворање на целиот случај, негово враќање во истиот суд, но кај друг судија.
Според медиумите во Италија, можно е судот во Милано да изрече привремена забрана за настап на Пандев, се додека целиот случај не добие финална завршница.
 По цели 4 години Врховниот суд на Италија одлучи повторно да го отвори случајот со спорот на нашиот фудбалер со Лацио. 
 Според &

Пронајдете не на следниве мрежи: