„ГОРАТ“ социјалните мрежи: Родила бебе на кое му е баба. Приказна која остава без текст!

Сузан Кејси и Бил Кон се сосем обичен пар, а заедно се 12 години. Меѓутоа, нивната среќа би била уште поголема Сузан да можела да остане бремена.Тие се консултирале со експерти, кои ги советувале да размислат за посвојување и вонтелесно оплодување. 
Кристина Кејси, мајката на Сузан има 61 година, прифатила да биде сурогат мајка како би ѝ помогнала на својата ќерка.
Бременоста одела лесно и Кристина го родила синот Бил, на кого наместо да му биде мајка, му е баба.
 И покрај критиките кои ги имале, тие велат дека имаат само убави спомени од ова искуство. Сега малиот Бил има 4 години и се смее преслатко.
Тие се консултирале со експерти, кои ги советувале да размислат за посвојување и вонтелесно оплодување. 
Кристина Кејси, мајката на Су

Пронајдете не на следниве мрежи: