Горе Глава Македонијо

Loading...

Доста е ! на Македонија и на Македонците им е доста од Режисери на акциони филмови и трагедии. Друга Земја Немаме Македонија НЕ ЈА ДАВАМЕ !!!Доста е ! на Македонија и на Македонците им е доста од Режисери на акциони филмови и трагедии 
Во незаборавната  2001 год ни пратија Франсоа Леотар и Џејмс Пердју -„Олеснувачи“ а сега во 2016 во  Македонија повторно ни праќаат Џес Бејли и Питер Ван Хауте  но овој пат „Оплескувачи “ 
„Олеснувачите“ – ни го наметнаа Охридскиот Рамковен Договор во кои Македонскиот народ стана Кираџија во својот Дом, додека пак од друга страна Другите етникуми а највеќе Албанците добија права  
и после се свесни за последиците што се случува со Македонија кога странци интервенираат тука во 2016 година Лидерот на Опозицијата Зоран Заев повторно повика да дојдат странци за да ја наводно „Решеле“ ситуацијата во Македонија што ли ќе се подготви сега во „Кујната“ на  Оплескувачите ????????
Учејќи од грешките во минатото Македонците им порачуваат на Оплескувачите 
Друга Земја Немаме Македонија НЕ ЈА ДАВАМЕ !!!Доста е ! на Македонија и на Македонците им е доста од Режисери на акциони филмови и трагедии 
Во незаборавната  2001 год ни прат

loading...
Loading...