Гори Белата куќа, Обама евакуиран

Loading...

Поради чадот, за кој се претпоставува дека избил заради проблеми во инсталацијата, било евакуирано западното крило на Белата куќа, во кое се наоѓа кабинетот на американскиот претседател- пишува порталот Точка.
Во западното крило се наоѓа канцеларијата на претседателот Барак Обама и на неговите соработници. Притоа Обама веднаш бил евакуиран, како и сите лица кои се наоѓале таму.
 Поради чадот, за кој се претпоставува дека избил заради проблеми во инсталацијата, било евакуирано западното крило на Белата куќа, во кое се

loading...