Гори британското знаме-Ден по масакрот мистериозни постери во Лондон

Постер на кој е покажано запалено британско знаме, се појави на автобуската станица во Лондон.Шокантниот постер со британското знаме, е поставен на денот кога поради масакрот во Лондон, знамињата биле поставени на пола копје.По налог на полицијата, постерот е тргнат, а истрагата за тоа кој го поставил знамето е во тек. Интересно е тоа што постерот е ставен во внатрешноста на билборд кој е наменет за реклами.По налог на полицијата, постерот е тргнат, а истрагата за тоа кој го поставил знамето е во тек. Интересно е тоа што постерот е ставен во внатрешнос

Пронајдете не на следниве мрежи: