Готово е! Глобалната иницијатива на Клинтон се затвора

Влијанието  на една од главните раце на Клинтон  завршува.Ова е најава во која се бара, според Законот Преквалификација, отпуштања  на работници.

Глобалната иницијатива на Клинтон се затвора, што е причина за отпуштање на 22 вработени на 15.04.2017
74 вработени беа претходно отпуштени  на крајот од декември.
Која  странска влада ќе сака да донира сега  на некој кој нема да биде претседател, кој нема да има  моќ?
Имаше, исто така истраги во врска со прашањата на конфликт на интереси која кружи околу фондацијата на Клинтон и Клинтоновата глобална иницијатива.
Но, интересно е дека и по загубата на Хилари Клинтон, Клинтонови го затвораат овој орган.
Додека истрагата за мејловите на  Хилари Клинтон очигледно заврши, оние што се на Фондацијата се уште се водатОва е најава во која се бара, според Законот Преквалификација, отпуштања  на работници.

Пронајдете не на следниве мрежи: