Готово е? На Тања Савиќ ѝ нема помош!

Пејчката Тања Савиќ доживеа огромна популарност кога пред повеќе од десет години  заплови во  музичките води. Имала големи хитови, стекна  бројни фанови, а потоа тоа според мислењето на  многу нејзини колеги, во  голема  мера се променило кога  одлучила да се омажи  за Душан Јованчевиќ и  се преселија во  Австралија, каде роди две деца.
Откако  одлучи  да се врати  на музичката сцена, на Тања не ѝ беше лесно да да ја врати  старата слава.
 Иако  сега многумина мислат  дека Тања  иде по  вистинската патека која повторно ќе ја донесе до тронот, но  потполно  поинакво мислење има Весна Ривас која како што  тврди, могу аботи  може да гипредвиди со помош на тарот карти.
„Не може таа да се врати. Тања Савиќ, да ги  слушаше инструккциитеќе беше многу поуспешна. Таа сама влијаела  на померување на својот пат. Его, гордост… Тоа е зло број  еден! Поради  тоа народот  пости и се држи  до  верата, за себе си  да не си  допушти  да се умили  дека е ѕвезда.  Нејзе ѝ нема помош“, убедена е поранешната фармерка во  своите тврдења.Имала големи хитови, стекна  бројни фанови, а потоа тоа според мислењето на  многу нејзини колеги, во  голема  мера се променил

Пронајдете не на следниве мрежи: