Граѓаните денес ја блокираа крстосницата кај Рампа

Loading...

Со возила граѓаните денес ја блокираа крстосницата кај Рампа.Револтираните граѓани по повикот на ВМРО-ДПМНЕ, ги блокираа и крстосницата кај Мавровка, крстосницата помеѓу улиците „Васил Чакаларов“ и „Ангел Динев“ во Карпош.Револтираните граѓани по повикот на ВМРО-ДПМНЕ, ги блокираа и крстосницата кај Мавровка, крстосницата помеѓу улиците „Васил Чакаларов“

loading...